Kinderopvang Op Stoom

Kinderopvang van Op Stoom

Kinderopvang Op Stoom biedt liefdevolle zorg en inspiratie. Medewerkers halen alles uit de (atelier)kast om kinderharten sneller te doen kloppen. Of het nou op het gebied van kunst, sport, natuur, toneel, muziek of Kapla is, er zijn activiteiten voor alle leeftijden. Ook buiten. Daar zijn de pedagogisch medewerkers en Reizigers van Op Stoom graag!

Peuteropvang …
… is er van 8.30 tot 12.00 uur of tot 15.00 uur voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Een ontmoetingsplaats waar peuters samen spelen en de beste vriendjes worden. Lees hier meer over Peuteropvang Campert Op Stoom.

Buitenschoolse opvang …
… is er van 15.15 tot 18.30 uur voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De BSO heeft veel ruimte(s) en een ein-de-loos activiteitenaanbod. Er is ook voorschoolse en tussenschoolse opvang mogelijk. Lees hier meer over BSO Campert Op Stoom.

Het hele jaar opvang …
… is wel zo handig! De BSO is naast reguliere schooldagen ook open tijdens schoolvakanties (met een super vakantieprogramma!) en op roostervrije schooldagen. Het is ook mogelijk om alleen in schoolvakanties opvang af te nemen.

Reizigers …
… komen regelmatig op bezoek bij de Peuteropvang en BSO van Op Stoom. Reizigers zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme. Koken bijvoorbeeld. Dan voelen, ruiken en proeven kinderen de vreemdste vergeten groentes die de chef-kok meeneemt. Of ze gaan met de Natuurreiziger vogels spotten in de duinen.