BSO en TSO door Op Stoom

Buitenschoolse opvang: ook in vakanties

BSO Campert is er voor kinderen van de Jan Campertschool. Een uitdagende plek om vrolijk van te worden. Hier bakt je kind de lekkerste taarten, bouwt Kapla ‘wolkenkrabbers’ met vriendjes en maakt fantastische creaties met spannend materiaal uit de giga atelierkast. Lees hier meer.

29427096472_345259778a_o (3)

Voorschoolse opvang
De BSO biedt dagelijks ook voorschoolse opvang (VSO) aan. Op de VSO kun je je kind vanaf 7.30 uur brengen. Hij of zij wordt daarna door een pedagogisch medewerker naar school of naar de klas gebracht. Zo komt je kind op tijd op school en kom jij op tijd op werk. Goed geregeld!

Tussenschoolse opvang
Tussen de middag zorgt Op Stoom voor een leuke pauze. Je kunt je kind laten overblijven tussen 12.00 en 13.15 uur. Na het eten gooien we alle ledematen los op het schoolplein of spelen we binnen. Kinderen spelen lekker zelf of kiezen voor een van de activiteiten die we aanbieden, atelier of dans bijvoorbeeld. Kortom, een welkome onderbreking van de dag!

Naschoolse opvang
Geen kind is hetzelfde. Gelukkig is er oneindig veel te doen. Plaatpizza bakken of een tijdmachine bouwen bijvoorbeeld. Op pad naar Landgoed Beeckestijn of lekker banjeren door de duinen doen we ook geregeld. Die liggen immers om de hoek. Maar lekker op de bank met een goed boek is natuurlijk ook fijn.

Reizigers op bezoek
Geregeld krijgen we een bezoekje van een Reiziger. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme zoals koken, yoga of Lego. Samen met de kinderen kokkerellen ze een gezonde groentesoep, toveren de locatie om tot musical walhalla of wordt er een robot geprogrammeerd.

Vakantie olé olé
Kinderopvang Op Stoom biedt het hele jaar opvang. Wel zo handig! De BSO is -naast reguliere schooldagen- ook tijdens schoolvakanties (met een suppaduppa activiteitenaanbod) en op roostervrije schooldagen open. Het is ook mogelijk om alleen in de schoolvakanties opvang af te nemen. Interesse? Mail naar planning@opstoom.nl

26789201455_0cbea56e0a_o

Wat kost het?
Actuele prijzen voor voor-, tussen- en naschoolse opvang vindt u op de website van Op Stoom.

Inschrijven
Inschrijven kan hier