BSO en TSO door Op Stoom

Buitenschoolse opvang: ook in vakanties

BSO Campert is er voor kinderen van de Jan Campertschool. Het is een buitenschoolse opvang met uitdagende ruimtes voor ein-de-loos speelplezier, tonnen vol Kapla en een bar om aan te chillen! Lees hier meer over BSO Campert van Kinderopvang Op Stoom.

29427096472_345259778a_o (3)

Voorschoolse opvang
De BSO biedt dagelijks ook voorschoolse opvang (VSO) aan. Op de VSO kunt u uw kind vanaf 7.30 uur brengen en hij of zij wordt daarna door een pedagogisch medewerker naar school of naar de klas gebracht. Bent u op tijd op uw werk!

Tussenschoolse opvang
U kunt uw kind laten overblijven tussen 12.00 en 13.15 uur. Kinderen spelen lekker zelf of kiezen voor een van de activiteiten die Op Stoom aanbiedt. Binnen (kunstenaars halen hun hart op met industrieel materiaal uit de atelierkast) en buiten (in de frisse lucht tijdens een crossfietsparcourtje bijvoorbeeld).

Naschoolse opvang
Geen kind is hetzelfde. Daarom biedt de BSO een activiteitenaanbod dat kinderharten sneller doet kloppen. Plaatpizza bakken of een tijdmachine bouwen bijvoorbeeld. Natuurlijk reizen de medewerkers van Op Stoom mee! Maar lekker op de bank een goed boek lezen is ook fijn. Gaat uw kind daarna op pad naar Landgoed Beeckestijn. Of lekker banjeren in de duinen. Die liggen immers om de hoek.

Reizigers op bezoek
Naast de dagelijkse activiteiten krijgt de buitenschoolse opvang regelmatig bezoek van Reizigers van Op Stoom. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme, bijvoorbeeld koken, sport of robotica. Deze Reizigers maken samen met de kinderen een gezonde groentesoep, toveren de locatie om voor een musical of leren de kinderen een robot te programmeren.

Ook opvang op studiedagen en in schoolvakanties

Op studiedagen en in schoolvakanties biedt Op Stoom bovendien een dagvullend activiteitenprogramma. Het is ook mogelijk om uw kind alleen in schoolvakanties bij Op Stoom te brengen.

26789201455_0cbea56e0a_o

Wat kost het?

Actuele prijzen voor voor-, tussen- en naschoolse opvang vindt u op de website van Op Stoom.

Inschrijven
Inschrijven kan hier