Peuteropvang Campert Op Stoom

Peuteropvang Op Stoom

Pal naast het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis vind je Peuteropvang Campert. Een kleurrijke plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Bomvol uitdagende speelhoeken en een natuurtuin om je groene vingers bij af te likken. Tijdens de speelgoedafwas maakt je kindje vrienden voor het leven! En gaat je kind straks naar de Jan Campertschool, dan is het gebouw al bekend terrein. Wel zo fijn en vertrouwd. Lees hier meer over Peuteropvang Campert van Kinderopvang Op Stoom.

30133857603_0f2eda8b1c_o (1)

Samen op weg naar school
Peuteropvang is een plek voor nieuwsgierige peuters. Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn hier welkom van 8.30 tot 12.00 of tot 15.00 uur. Dat is handig als je bijvoorbeeld ook schoolgaande kinderen hebt en ze tegelijk wilt halen en brengen.

Van koekjesbakken tot rupsen spotten
De knusse ruimte staat garant voor eindeloos speelplezier. Voorlezen, knutselen,
kokkerellen, muziek maken, dansen, lekker bewegen… En ga zo maar door! Buiten is het trouwens ook goed toeven hoor. Zoeken naar rupsen in de tuin of spelletjes spelen op het mooie schoolplein. Hoezee!

Wat kost het?
De prijs van Peuteropvang Campert vindt u op de website van Op Stoom.
Je kunt kinderopvangtoeslag aanvragen voor peuteropvang. Dit kan flink schelen in de kosten!

Inschrijven kan hier.

Meer informatie
Vindt u op www.opstoom.nl. Heeft u vragen over de locatie of over de beschikbaarheid? Mail dan naar planning@opstoom.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 023 – 2302004.