Peuteropvang Campert Op Stoom

Peuteropvang: zoveel te ontdekken

Peuteropvang Campert is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Begin volgend jaar opent de Peuteropvang haar deuren. Een kleurrijke plek met uitdagende speelhoeken, een natuurtuin voor groene vingers en (veel) ruimte voor inspirerende activiteiten. Lees hier meer over Peuteropvang Campert van Kinderopvang Op Stoom.

30133857603_0f2eda8b1c_o (1)
Samen op weg naar school
Peuteropvang is een plek voor nieuwsgierige peuters. Tijdens de speelgoedafwas maken ze vriendjes voor het leven. Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn hier welkom van 8.30 tot 12.00 of tot 15.00 uur. Dat is handig als u bijvoorbeeld ook schoolgaande kinderen heeft en ze tegelijk wilt halen en brengen.

Van koekjesbakken tot rupsen spotten
In de knusse ruimte met veel speelhoeken kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Voorlezen, maar ook knutselen, kokkerellen, muziek maken, dansen en lekker bewegen. En als het weer het toelaat, gaan de pedagogisch medewerkers lekker met de peuters op pad, in de tuin op zoek naar rupsen of een spelletje spelen op het schoolplein.

Kinderopvangtoeslag
U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen voor peuteropvang, wat flink kan schelen in de kosten.

Wat kost het?
De prijs van Peuteropvang Campert vindt u op de website van Op Stoom.

Inschrijven kan hier.

Meer informatie
Vindt u op www.opstoom.nl. Heeft u vragen over de locatie of over de beschikbaarheid? Mail dan naar planning@opstoom.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 023 – 2302004.