Aanmelding

Het gehele schooljaar stellen wij ouders in de gelegenheid kennis te komen maken met onze school.

Aanmelding-/inschrijvingsprocedure: wij adviseren u vooraf de belangrijke informatie onder de button: Aanmelding en toelating op de Jan Campertschool te lezen.

U kunt via ‘Snel naar’ op de home page het inschrijfformulier downloaden. Ook is het mogelijk om via de Contact Button een mail te sturen naar de directie (directie@jancampertschool.nl)

• Wij nemen snel contact met u als ouder/verzorger op voor een persoonlijke afspraak.
  • Onze interne begeleider Mascha van der Eng neemt telefonisch contact op met de school van herkomst (indien van toepassing) om alle informatie over uw kind up to date te krijgen.
  • Naast een gesprek met de schoolleider krijgt u een rondleiding door de school verzorgd door een leerkracht (en een leerling) van de groep waar uw kind zich voor aanmeldt, zodat u uit eerste hand hoort hoe het bij ons op school werkt.
  • Na inschrijving krijgt u van ons bericht dat uw kind staat ingeschreven.
  • Als uw kind als kleuter bij ons komt, ontvangt hij of zij ongeveer zes weken voor de vierde verjaardag een uitnodiging voor een eerste wen-ochtend op school.IMG_1031