Opvang

Veel ouders combineren werk met de zorg voor hun kinderen. Om werk- en schooltijden op elkaar te laten aansluiten zijn er verschillende soorten van opvang.

Het team van De Jan Campertschool is zeer verheugd met het feit dat Op Stoom vanaf januari 2017 een peuteropvang gaat organiseren binnen onze school. Peuters kunnen onder schooltijden terecht bij Op Stoom. Zij zullen daar begeleid worden door pedagogisch medewerkers die zoals zij zelf zeggen: ‘We bieden liefdevolle zorg en inspiratie aan kinderen. Op Stoom stelt én het kind én de ouder centraal. We streven ernaar een compleet opvangpakket voor ouders aan te bieden om zoveel mogelijk aan alle ouderwensen tegemoet te komen’. Op Stoom zorgt o.a.voor inspirerende hoeken waar voor peuters van alles te beleven valt. Kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling. Voor deze peuters is straks de overgang naar de echte basisschool niet meer zo groot en op deze wijze wordt er gezorgd voor een doorgaande lijn van peuteropvang en de start in groep 1.

logo opstoom

Tevens heeft Op Stoom mogelijkheden voor BSO en vanaf schooljaar 2017-2018 zal de TSO binnen de Jan Campertschool georganiseerd worden door Op Stoom. Klik hier voor meer informatie over BSO en TSO.

Voor informatie of aanmelding: www.opstoom.nl