Wie zijn wij?

De Jan Campertschool is gezellige school in Driehuis waar alle kinderen uit Velsen welkom zijn.

In onze school staat het leren centraal, of kinderen nu makkelijk leren of juist extra ondersteuning nodig hebben, alle kinderen komen tot hun recht. Wij stellen hoge verwachtingen aan de kinderen, zonder dat wij hen overvragen. Wij stimuleren kinderen om boven zichzelf uit te stijgen en hun grenzen te verleggen. Dit vereist hard werken, doorzettingsvermogen, heel veel oefenen, fouten durven maken en ook durven te excelleren

Het leren zien wij als een sociaal en gezamenlijk proces. Dit betekent dat kinderen leren om in een groep samen te werken, verantwoordelijkheid te nemen voor eigen gedrag, zorgdragen voor de ander en de omgeving en hun grenzen aan te geven.

Bovenal is de Jan Campert school een veilige leer-werkplek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en waar zij durven om te laten zien wat zij kunnen.

De Jan Campert school is een school waar kinderen elke dag met plezier heengaan!